Ondernemen

Opvallen met je bedrijf? Twee effectieve en goedkope manieren

Opvallen met je bedrijf? Twee effectieve en goedkope manieren
188views

Heb je nieuwe klanten nodig, maar heb je geen groot marketingbudget? Dan is dit blog zeker het lezen waard. We bespreken namelijk twee effectieve en goedkope manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Bestickering van bedrijfsauto’s en bussen

Het bestickeren van bedrijfsauto’s en bussen is een zeer effectieve en kostenefficiënte manier om je bedrijf op de kaart te zetten. In principe hoef je maar één keer te investeren in de bestickering en heb je er vervolgens jarenlang plezier van. 

Bestickering van auto’s is met name effectief als je veel op de weg bent. Als je bedrijfsauto’s vooral voor je bedrijf staan geparkeerd heb je er niet zoveel aan en kun je beter in een andere vorm van reclame investeren.

Zo maak je bestickering van auto’s effectief

Bestickering van auto’s is op zichzelf staand niet effectief. Het geheim voor succes is namelijk de boodschap die je communiceert en hoe je die met de bestickering tot uiting brengt. Wij geven je hiervoor een aantal tips:

  • Let erop dat de autobestickering op grotere afstand nog leesbaar is.
  • Zorg dat je reclameboodschap op iedere kant van de auto volledig is. Dus of iemand nu de zijkant of de achterkant of de voorkant van de auto bekijkt, zorgt dat daar de complete boodschap op wordt afgebeeld.
  • Laat alle irrelevante informatie achterwege. Dus zaken zoals sociale media accounts of meerdere telefoonnummers van verschillende vestigingen zijn allemaal zaken die de bestickering onnodig druk maken.
  • Gebruik alleen visuele ondersteuning waarmee de aandacht op je boodschap wordt gevestigd. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld een foto van iemand die naar je boodschap kijkt of een pijl die naar je boodschap wijst. Op die manier zorg je ervoor dat een visueel element functioneel is, in plaats van dat het afleidt van je reclameboodschap.

Projectborden

Projectborden zijn ideaal om op de plaats waar je aan het werk bent je bedrijf te promoten. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om een projectbord te plaatsen op bouwplaatsen, zodat je op die manier reclame maakt voor jouw bouwbedrijf.

Daarnaast zijn projectborden interessant als je bijvoorbeeld helpt met de organisatie van een event. Dat is immers ook een project. En doordat er tijdens het event veel mensen jouw projectbord zien is het een zeer effectieve manier om een groot aantal mensen te bereiken.

Hebben we iets gemist?

Dit zijn twee effectieve manieren om met je bedrijf op te vallen tegen geringe kosten. Heb je zelf nog een andere tip waarvan je vindt dat hij niet mag ontbreken in dit artikel? Stuur ons dan even een bericht en we voegen hem toe.

Leave a Response

Maxime
Maxime, geboren in Tilburg, ontwikkelde een passie voor bedrijfsvoering en cijfers, en specialiseerde zich in fiscale economie na zijn Bachelor in Bedrijfseconomie. Door een stage bij een gerenommeerd accountantskantoor vergaarde zij praktijkervaring in administratie en belastingadvies voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij een consultancybureau, waar zij MKB-ondernemers adviseerde op het gebied van financiering en strategie, richtte Maxime in 2015 zijn eigen adviesbureau op. Met zijn onderneming biedt zij nu gespecialiseerde diensten aan in administratie, belastingadvies en ondernemerschapstraining voor het MKB, waarbij hij zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van fiscale wetgeving.